Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Εμπρός Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση & πάλη!!

Ήταν το σύνθημα που πρωτοακούστηκε στο αμφιθέατρο την ώρα που καταλάβαμε όλοι ότι ο σύλλογος αποφάσισε 7ήμερη κατάληψη, επιμένοντας στον αποφασιστικό και ανυποχώρητο αγώνα που ξεκίνησε πριν 3 εβδομάδες. Το πλαίσιο για ανοιχτή σχολή παρόλο που ανέβασε τις δυνάμεις του απο τη προηγούμενη φορά (με την αμέριστη βοήθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ) δεν μπόρεσε να μετατοπίσει τον σύλλογο.

Αποτέλεσματα Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Μηχανολόγων ΕΜΠ

Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης 201
ΔΑΠ 62
Ανεξάρτητο Πλαίσιο 152
ΠΑΣΠ 11
Επιτροπή Αγώνα 23
Λευκά 3

Αποφασίστηκε:
  • Κατάληψη της σχολής από την Τετάρτη 21/9 έως και την Τρίτη 27/9 και συμμετοχή του συλλόγου στην πορεία την Πέμπτη 22/9 στις 12:30 στα Προπύλαια.
  • Αλληλεγγύη και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του λαού στην πλατεία Συντάγματος.
  • Νέα Γενική Συνεύλευση την Τρίτη 27/9 στο αμφ. α030 στις 12:30
  • Γνωστοποίηση των αποφάσεων του Φοιτητικού Συλλόγου, στους υπόλοιπους Φοιτητικούς Συλλόγους, Συλλόγους μελών ΔΕΠ και συλλόγους κάθε κατηγορίας εργαζόμενων (διοικητικοί υπάλληλοι, διδακτορικοί φοιτητές, ΕΕΔΙΠ κλπ) εντός των ΑΕΙ-ΤΕΙ, με στόχο τον από κοινού συντονισμό και αγωνιστική κλιμάκωση, για την ανατροπή του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου .
  • Συμμετοχή του συλλόγου στο Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων με αιρετούς και ανακλητούς αντιπροσώπους που θα ορίζονται από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης.