Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης 7.9.2011 - Συνεχίζουμε δυναμικά!

Οι φοιτητές της σχολής μας για δεύτερη συνεχόμενη φορά επέλεξαν να πραγματοποιήσουν 7ήμερη κατάληψη, συμπληρώνοντας το πάζλ των εκατοντάδων καταλήψεων διαρκείας που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα με σκοπό την ανατροπή του νομοσχεδίου για τη παιδεία, στα χνάρια του 06-07. Όμως αυτή τη φορά είναι ακόμα περισσότερο εμφανείς οι  έντονοι προβληματισμοί μέσα στην φοιτητική κοινότητα για συνολική ρήξη με την πολιτική που πλήττει το μέλλον της και σύνδεση με τα υπόλοιπα κομμάτια της κοινωνίας που κινητοποιούνται αυτόν τον καιρό.

Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης Φ.Σ. Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης 177
Επιτροπή Αγώνα 23
ΔΑΠ 50
ΠΑΣΠ 16
Λευκά 21

αποφασίζουμε:

  • Κατάληψη της σχολής από την Τετάρτη 7/9 έως και την Τρίτη 13/9 και συμμετοχή του συλλόγου στην πορεία την Πέμπτη 8/9 στις 12:30 στα Προπύλαια.
  • Αλληλεγγύη και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του λαού στην πλατεία Συντάγματος.
  • Νέα Γενική Συνεύλευση την Τρίτη 13/9 στο αμφ. α030 στις 12:30.
  • Συμμετοχή στην παλλαϊκή αντικυβερνητική διαδήλωση στη ΔΕΘ, με προσυγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων στο Πολυτεχνείο και κοινή πορεία με όλους τους εργαζόμενους
  • Γνωστοποίηση των αποφάσεων του Φοιτητικού Συλλόγου, στους υπόλοιπους Φοιτητικούς Συλλόγους, Συλλόγους μελών ΔΕΠ και συλλόγους κάθε κατηγορίας εργαζόμενων (διοικητικοί υπάλληλοι, διδακτορικοί φοιτητές, ΕΕΔΙΠ κλπ) εντός των ΑΕΙ-ΤΕΙ, με στόχο τον από κοινού συντονισμό και αγωνιστική κλιμάκωση, για την ανατροπή του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου .
  • Συμμετοχή του συλλόγου στο Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων με αιρετούς και ανακλητούς αντιπροσώπους που θα ορίζονται από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης.
  • Ανοιχτή γραμματεία απο Τετάρτη 07/09 για την διευκόλυνση των συναδέλφων φοιτητών. Να γίνουν κανονικά οι εγγραφές πρωτοετών.